Kontakta oss

Kontakta oss för en gratis konsultation!

Kontor

Vårt kontor ligger i Kristianstad men vi hjälper kunder landet över

29153


Johannes@gorillareach.se

T : 0708724963

FAQ

Här under kan du läsa våra FAQ

Vi kan hjälpa dig med marknadsföring på alla populära sociala medier, inklusive Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn och YouTube.

Våra priser varierar beroende på dina specifika behov och mål. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje kund och vi kan ge en mer detaljerad prisuppgift efter att ha lärt känna dina krav och mål.

Ett riktmedel brukar vara att en kampanj uppsättning kostar 5000 kr ex moms och då ingår enklare bild och text samt löpande annons optimering.

Vid säljande annonser kommer även en kostnad tillkomma om vi uppnår de gemensamt satta sälj målen. Denna kostanden varierar. Tanken är att du alltid ska tjäna på att använda våra tjänster

Vi kan hjälpa dig att skapa en mängd olika typer av innehåll, inklusive text, bilder, videor och infografik. Vi anpassar vårt innehåll till dina målgruppsintressen och preferenser.

Vi har arbetat med kunder inom en rad olika branscher, inklusive mode, skönhet, , hälsa, teknik och mycket mer. Vi anpassar vårt arbete efter varje kunds specifika behov och mål. Och ser alltid fram emot en ny spännande bransch att marknadsföra på

i använder olika verktyg för att mäta framgång på sociala medier, inklusive engagemang, trafik till din webbplats och ökade försäljningar. Vi analyserar också data för att göra justeringar och förbättra din marknadsföringsstrategi över tid.

Tidpunkten för att se resultat varierar beroende på dina mål, din bransch och andra faktorer. Vi arbetar snabbt och effektivt för att få dina kampanjer igång och optimera dem kontinuerligt för att uppnå bästa resultat.

Vi skickar vanligtvis rapporter till våra kunder varje månad, där vi redovisar resultat och ger förslag på förbättringar. Vi kan också skicka rapporter oftare om du vill ha mer frekventa uppdateringar.

Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att säkerställa att deras behov och förväntningar möts och att projektet slutförs så snabbt som möjligt. Leveranstiden för en hemsida beror på dess komplexitet och omfattning, men vanligtvis tar det mellan 1-3 veckor att slutföra en standard hemsida. Vi informerar alltid våra kunder om uppskattad leveranstid innan projektet påbörjas och håller dem informerade om eventuella förändringar längs vägen.